TEST ANTICORPI COVID – 19

TEST ANTICORPI IgG/IgM
( COVID-19)

CALITATIV

ELIBERARE REZULTAT ÎN 12 – 24 ORE DE LA RECOLTARE.

125 LEI

TEST ANTICORPI IgG
( COVID-19)

CANTITATIV

ELIBERARE REZULTAT ÎN 12 – 24 ORE DE LA RECOLTARE.

125 LEI

TEST ANTICORPI NEUTRALIZANȚI SPIKE

POST VACCINARE*

ELIBERARE REZULTAT ÎN 12 – 24 ORE DE LA RECOLTARE.

125 LEI

Testele pentru determinarea anticorpilor COVID-19 se efectuează prin metode serologice (o probă de sânge venos), pentru a analiza daca persoana respectivă a dezvoltat anticorpi.

Această investigație poate fi utilă pentru cei care suspectează faptul că au trecut prin boală, dar au fost asimptomatici, dar și pentru cei care vor să afle care este răspunsul imun al organismului post-boală ori post-vaccinare.

Există mai multe tipuri de teste de anticorpi precum teste IgM/IgG calitative și cantitative, dar și teste de anticorpi neutralizanți anti-Spike (post vaccinare).

Testele IgM și IgG calitative au ca scop confirmarea sau infirmarea unei infecții anterioare recoltării, prin identificarea unor anticorpi specifici. De regulă, această analiză se recomandă a fi efectuată în decurs de 7-15 zile de la debutul simptomelor.

Testele cantitative pentru anticorpi oferă informații despre numărul anticorpilor dezvoltați post-infecție sau post-vaccinare. Atât în cazul analizei de tip IgG/IgM, cât și în cazul analizei de tip anticorpi neutralizanți anti-Spike, se recomandă recoltarea la aproximativ 15 zile de la debutul simptomelor sau de la prima doză de vaccin. De asemenea, se poate face această analiză și la 7 zile după efectuarea rapelului.