TEST RAPID ANTIGEN COVID -19

TEST ANTIGEN (COVID 19)

RECOLTARE NASO – FARINGIANĂ

ELIBERARE REZULTAT ÎN APROXIMATIV 20 DE MINUTE

50 LEI

Testele rapide de tip antigen au rolul de a detecta prezența virusului SARS-CoV-2 și infecția activă cu virusul COVID-19.
Prin intermediul unui astfel de test, pacientul poate afla, în aproximativ 20 de minute, dacă este infectat cu acest virus.
Se recoltează o probă din secreții orale, iar testul vă oferi un răspuns calitativ – pozitiv sau negativ. De regulă, acest gen de test funcționează bine mai ales dacă este efectuat în primele zile după debutul simptomelor specifice, atunci când încărcătură virală este foarte mare – însă, el poate oferi un răspuns valid și pentru cei care sunt asimptomatici și nu au manifestări ușor de identificat, ori pentru cei care au intrat în contact cu cineva care a fost confirmat cu COVID-19.

Testul este util dacă vrei să călătorești în străinătate, dacă vrei să participi la un eveniment (privat, cultural, sportiv), dacă ai avut contact cu cineva infectat sau dacă suspectezi că ai putea fi infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Buletinul ce conține rezultatul testului se eliberează în aproximativ 20 de minute, în limba română sau engleză și are aplicat codul QR (cod unic de siguranță).

Laboratorul nostru este acreditat de către Ministerul Sănătății prin Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București.