TEST RT – PCR COVID-19

TEST RT – PCR COVID – 19

RECOLTARE DIN EXUDAT NAZO FARINGIAN

ELIBERARE REZULTAT ÎN APROXIMATIV 6 ORE

210 LEI

RT-PCR (Real Time PCR) este un test de depistare a virusului COVID-19, care, prin tehnici specifice, identifică și amplifică materialul genetic viral al acestuia. Testarea implică prelevarea unei probe (orale sau nazofaringiene) cu ajutorul unui recoltor. Eșantionul colectat este introdus într-un lichid, pentru a se conserva ARN-ul viral, în vederea extragerii sale ulterioare, cu scopul de a se efectua analiza în laboratorul de biologie moleculară. Testul indică prezența sau absența infecției la momentul recoltării.

Testul este util dacă vrei să călătorești în străinătate, dacă vrei să participi la un eveniment (privat, cultural, sportiv), dacă dorești să te internezi, dacă ai avut contact cu cineva infectat sau dacă suspectezi că ai putea fi infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Buletinul ce conține rezultatul testului se eliberează în maxim 6 ore, în limba română sau engleză și are aplicat codul QR (cod unic de siguranță).

Laboratorul nostru este acreditat de către Ministerul Sănătății prin Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București.